Despre noi

Centro Italiano de Implantologia a devenit un punct de referinţă în implantologia şi chirurgia dentară din România datorită serviciilor stomatologice premium pe care le oferă, la standard de calitate italiană.

Misiunea Centrului este de a aduce în ţară cele mai noi tehnici de abordare a acestui domeniu. Conceput ca un punct de întâlnire a celor mai înalte competenţe medicale şi a celor mai bune tehnologii dentare pe care le are Italia de oferit, Centrul reuneşte operatori, chirurgi şi firme producătoare italiene.

Implantologie dentară * Stomatologie generală * Ortodonţie * Chirurgie implantologică * Estetică dentară * Protetică * Pedodonţie

Cele mai importante nume în chirurgia dentară la nivel internaţional sunt aduse în România de către Centro Italiano di Implantologia prin evenimentele de implantologie susţinute periodic. Cursurile, conferinţele şi intervenţiile demonstrative realizate în mod gratuit sunt destinate medicilor abilitaţi şi cu experienţă dovedită în domeniu.

Astfel, echipa Centrului Italian de Implantologie este implicată în programe de pregătire şi specializare susţinută şi continuă, fapt care garantează calitatea serviciilor oferite. Centrul susţine evoluţia sistemului de servicii stomatologice din România.

Cu o activitate de peste 5 ani, Centrul Italian de Implantologie funcţionează în prezent în unitatea Spitalului Monza, beneficiind de un cadru medical şi profesional ce asigură calitatea serviciilor oferite.