Despre Spitalul Monza

Spitalul Monza este unul dintre cele mai moderne spitaluri europene. O unitate medicala de inalta specializare prevazuta cu aparatura de ultima generatie si un staff ale carui compentente se ridica la un nivel elevat de profesionalism atat din punct de vedere medico-stiintific, tehnologic dar si ca asistenta si raspundere pentru pacientii sai.

Program de lucru

 • Luni
  10.00 - 18.00
 • Marti
  10.00 - 18.00
 • Miercuri
  10.00 - 18.00
 • Joi
  10.00 - 18.00
 • Vineri
  10.00 - 18.00

Beneficii

Pornind de la aparatura de diagnosticare si pana la echipamentele si materialele folosite in cabinet, totul este adus la un nivel calitativ care sa asigure rezultate optime pentru orice lucrare de implantologie dentara si nu numai.

Aici confortul, atentia si siguranta sunt pe primul loc

Cabinetele de stomatologie care fac parte din acest grup medical sunt implicit preluate si adaptate dupa standardele calitative si modelul organizativ italian. Importanta cursurilor de perfectionare si actualizare a cunostiintelor medicale conform studiilor de avangarda in domeniu isi face simtita prezenta in abordarea si tratarea problemor de ordin dentar. Planul de tratament este perfect adaptat necesitatilor pacientului, fara omisiuni ale factorilor fizici/chimici/organici care individualizeaza procedurile si terapia pentru fiecare pacient.

Experienta terapeutica intr-un mediu perfect steril si dotat devine un proces placut de vindecare a maladiilor dentare. Pe langa medicamentele si tehnicile moderne care protejeaza pacientii de disconfort si durere, aici aveti posibilitatea de a elimina anxietatea si incomoditatile de pe scaunul stomatologului prin anestezia toatala efectuata si supravegheata de un specialist. Monza Dental este singurul provider de servicii stomatologice cu toate disponibilitatile unei institutii medicale inovative si competente prin dotari si personal pentru orice situatie neprevazuta.

Dentistul modern va asteapta aici - descoperiti solutiile secolului 21 pentru un zambet sanatos!

Monza Dental va asteapta in departamentul cu 5 cabinete din cadrul spitalului de luni pana vineri, intre orele 10.00- 18.00. Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0310050823.